Historie

Groot gebracht in de Bollenstreek(Hillegom) weet De Rooij waar hij over praat, heeft in zijn jeugd voor vele bollen/bloemen bedrijven gewerkt. Is voor de Koninklijke Van Zanten diverse keren naar Duitsland geweest om producten weg te brengen. Wij weten wat er in de bollenschuren gebeurd, wat er nodig is op Automatisering gebied en sinds 4 jaar ook met BEELDVEILEN zijn we de beste. We koppelen de Eye-Fi Software aan alle EAB-software en zorgen dat het direct werkt voor de Kweker/tuinder. We zorgen voor complete oplossingen en houden ons niet alleen bezig met FOTO’S(wel onze specialiteit geworden),maar zorgen voor een totaaloplossing. We werken samen met andere IT bedrijven, maar houden alles in eigen hand. Wij kunnen aangesproken worden voor onze producten en wijze niet naar derde, daardoor zijn wij onafhankelijk en kunnen producten voor een redelijke prijs produceren en leveren.

Do-I.T. automatisering is in 1998 opgericht in Hoorn. Dit doordat de heer de Rooij iets wilde doen met zijn meer dan 40 jaar ervaring in programmering, systeemanalyse, securiteit in grote mainframes en securiteit in financiële software pakketten(IAS, ASCA) met Audits. Zowel Nationaal als Internationaal heeft hij veel ervaring opgedaan.

Ook de ontwikkelingen van de toenmalige PC tot hoe deze nu is heeft hij op de voet gevolgd en richtte zich hierbij zowel op de hardware als de software kant.

Na 30 jaar ervaring in ontwikkeling en beheersing levert Do-I.T. nu een aantal gekoppelde pakketten:voorraadbeheer, winkel kassasystemen en ordering. Dit alles gekoppeld aan een financieel pakket waar gegevens doorgesluisd kunnen worden.

Do-I.T. automatisering: Ooit begonnen als leverancier van software voor bloemenveilingen binnen de agrarische sector, nu een onderneming die zowel zakelijk als privé een begrip is geworden.

Maar de zakelijke MKB kant blijft ons HOOFDDOEL en het belangrijkste in onze werkzaamheden.