Over ons

Over onsDo-I.T. automatisering is uw eerste hulp bij computers. Dit zowel zakelijk als privé.

Do-I.T. levert namelijk alle toepassingssoftware voor bedrijven, winkels, de agrarische sector, eigenlijk voor iedereen. Voorraad beheer, Winkelkassa Systemen, Verzend- en calculatieprogramma’s voor de bollen en bloemen zijn allemaal items die voor het bestaansrecht van Do-I.T. zorgen. Hiernaast leveren wij alle software voor de PC zoals Windows XP en alle versies van Vista. (Wij doen niet in games)

Privé

De vraag naar computers neemt nog steeds toe. Vooral op scholen wordt steeds meer geautomatiseerd. Ook kinderen krijgen steeds meer de behoefte aan een eigen computer. Dit kan flink in de kosten lopen. Bij Do-I.T. leven wij met u mee en bieden u wij deze hardware erg goedkoop aan. Wij maken gebruikte hardware van A-merken weer als nieuw, koppelen alle onderdelen aan elkaar en u heeft weer een goed werkende computer. U krijgt ten alle tijden een nieuw toetsenbord, een nieuwe muis en een nieuwe TFT monitor naar keuze.

Alleen de PC zelf is gereconditioneerd, maar wel met Eén Jaar Garantie.

Het stuk gaan van de PC(hardware) komt vaak niet goed uit. Naar school gaande kinderen moeten hun huiswerk kunnen doen. Ouders willen e-mailen,telebankieren afspraken maken Etc.  Do-I.T. biedt u hiervoor dan ook een snelle service bij het niet functioneren van de PC en/of een van haar onderdelen.

Uw hardware wordt meteen vervangen en u kunt het oude systeem inleveren. Zo heeft u een ICT- omgeving die goedkoop is en altijd werkt.

Zakelijk

Heeft u een eigen zaak met kassasysteem, bent u werkzaam in de agrarische sector waarbij u moet voldoen aan de automatiseringseisen van de veiling of heeft u een ander soort bedrijf waarbij werkzaamheden geautomatiseerd dienen te worden?

Wij bieden u graag onze hulp en mogelijkheden aan en installeren hierbij de juiste software op maat.