Software

SoftwareDo-I.T. levert software op alle denkbare gebieden. U geeft aan naar welk software pakket U zoekt of welk probleem U heeft, wij analyseren het probleem en zoeken voor U naar passende software.

 

Wij zijn vanaf het begin betrokken bij de E.A.B. Software die voor de Agrarische Sector is ontwikkeld(planten, bollen en bloemen(broeierij)) hiermee zendt U, Uw aanvoer van planten, bollen en bloemen mee naar de veilingen.

 

Fotostudio kasten

Ook bij het fotograferen van de planten, bloemen en bollen zijn we weer een van de eerste!
We hebben ons hier flink in verdiept. Wij zijn op uitnodiging van Flora op een bijeenkomst geweest en hebben ons bekend gemaakt voor de fotografie.

We  hebben op de AGRI -Beurs in Zwaagdijk gestaan en veel positieve reacties gehad en staan ook steeds op de Mechanisatietentoonstelling in Vijfhuizen nu in het FLORIADE gebouw bij Schiphol.  We hebben met behulp van diverse bedrijven die bekend zijn met professional fotografie, een ontwerp voor een fotostudiokast met apparatuur gemaakt welke compact is, kan tegen een stootje en deze is bovendien op een Europallet gebouwd waardoor men hem altijd snel kan verplaatsen of ergens bovenop kan zetten.